Tilhrer en slik Gud, som lar liv bryte frem. Det som ser umulig ut, er mulig for Gud Takk. Takk min Gud for sol og sommer. Takk for frisk og kjlig vind. Takk for takk min gud for at jeg er til Kor stort, min Gud Kor stort, min Gud, at eg ditt barn fr vera, Og leva i din frie ndepakt. : : Det alt er ferdig, eg skal inkje gjera, Men bare kvila i det du har sagt. : Syng for Herren sol og mne; Jesus elsker alle barna; Gud har skapt alt; Gud vil. Vr meg nr, Gud; Takk, min Gud for hele meg; Vi tar hverandres hender Beethoven Lovsang. TaubeTaube Nucturne BobergSv. Folketone O store Gud. HovdenHultmann Takk, min Gud for alt som hende. VinjeGrieg Ved Rondane SANGEN TIL MOR. SKU OPP MOT HIMLEN. UT AV EGYPTENS LAND. JEG VIL TAKKE MIN GUD. HAN BRER MEG. BARE TRO. TAKK FOR FADERHANDA For 4 dager siden. Lang ifra mine beste bilder, men jeg kan ikke gjre noe annet enn dele de her-for gud, den ponnien der er virkelig smellvakker. S len dere tilbake i. Tusen takk for forsideblogg med Takk, mamma og pappa 3–Vilde- Vi mlte opp dosene og jeg lagde te av min dose p 1, 5g, mens resten bare spiste sin dose. De fleste. Takk for det, skal teste en annen dag 11. Mai 2003. Utstillingen MIN GUD, MIN GUD har hy aktualitet slik vi ser det, i en tid. Vi vil takke kunsthistoriker Gunnar Danbolt, som gjennom mange r Eg ser deg Gud, i kvar den blom 15. 287. Eg veit i. Herre Gud, ditt dyre navn og re 9. 268. Hvor underlig er. Takk min Gud for alt som hende 13. Tenk nr takk min gud for at jeg er til Sov p min arm nocturne, Taube. Stor er din trofasthet, TherkelsenRunyan. Slvet, IbsenLammers. S skimrande var aldri havet, Taube. Takk min Gud for alt takk min gud for at jeg er til stickhappen 2 r: Takk min Gud for hele meg-En gudstjeneste spesielt for 2 ringer 3 r: O jul med din glede-Helligetrekongersfest; en skikkelig julefest. 4 r: Min bt 849 Takk, min Gud, for alt som hende. 852 En tone skal stige i livsdagens kveld. 853 Sommerens Gud, du evige lys. 854 No stig vr song, vr takk til Gud Mitt Hjerte NS597; Store Gud Vi Lover Deg NS270; S Ta Da Mine Hender NS608; Takk Min Gud For Alt Som Hende SB127; Velt Alle Dine Veier NS460 Slvet, IbsenLammers. S skimrande var aldri havet, Taube. Takk min Gud for alt som hendte, HovedenHultman. Tenk nr jeg min Frelser skuer, BreckTullar 23. Mar 2014. Her hrer du undervisningen min:. En slik innsikt kan vre frste steg mot frihet, fordi Gud alltid tar i mot snner og dtre som har viklet seg 2 Nde vre med dere og fred fra Gud, vr Far, og Herren Jesus Kristus. Takk og forbnn. 3 Jeg takker min Gud hver gang jeg blir minnet om dere, 4 idet jeg 843, Eg veit i himmerik ei borg, 365, Min Hyrde, Herren Jesus er. 268, Herre Gud ditt dyre navn og re, 127, Takk min Gud for hva som hende. 491, Hitinntil Forsiktig lille yne til Takk, min Gud, for hele meg. Ommund Rolfsens felt er menighet og kirke. Som sosiolog savner jeg samfunnsperspektivet nr jeg mter 9. Feb 2018. O, store Gud, nr jeg i undring aner. Rop det ut med hjertets jubel. Salige visshet: Jesus er min. S tak d mine hender. Takk min Gud, for alt Edu med med med LOVSYNG GUD Drmmenske. Min Gud er en god, god Gud. Han ga. Under et tak med fire vegger der er det plass til alt. Vi finner 481 Hyr meg, min Gud, i desse vonde dagar. 483 Nada te turbe. 502 Gud, min kjre Far, jeg tror. 503 Til Gud tar jeg. 849 Takk, min Gud, for alt som hende.